ZX-Banner-1
ZX-Banner-2
ZX-Banner-3
X

zhongxin
valaistusteollisuudelle
13 vuoden kokemus

MEISTÄMENNÄ

 

Zhongxin Lighting (HK) Co., Ltd. ja Huizhou Zhongxin Lighting Co., Ltd., perustettu vuonna 2009, on ammattimainen valmistaja ja toimittaja, joka on erikoistunut hehkulamppujen ja LED-koristeiden ulkokäyttöön suunnitteluun, kehittämiseen, valmistukseen, käsittelyyn ja toimitusketjuratkaisuihin. valot, sateenvarjovalot, patiovalot, aurinkoenergialla toimivat koristevalot, liekittomat kynttilät ja puutarhaan liittyvät tuotteet. Sillä on kattavat valaistustuotteiden turvallisuussertifikaatit, mukaan lukien UL, cUL, CE, GS, SAA ja niin edelleen. Tuotteemme ovat täysin asianmukaisten kohdemaiden ja -alueiden turvallisuus- ja laatuvaatimusten mukaisia. Myös tehtaamme läpäisee suuret sosiaalisen vastuun auditoinnit, kuten SMETA, BSCI jne.

about-us

Ulkovalaisimet

Ulkovalaisimet lisäävät kiinteistösi kauneutta, arvoa, turvallisuutta ja turvallisuutta.Ulkohuonekonseptin elpyessä oikein valitut ja sijoitetut ulkovalaisimet ovat tärkeä osa kotisi yleisilmettä ja arvoa. Zhongxin Lightingin ulkovalaisimet alennettuun hintaan, nopea toimitus ja erinomainen asiakaspalvelu.

MIKSI VALITA MEIDÄT

 • Palvelu 

 • Takuu

 • Mukautettu

Ammattitaitoinen myyntikonsulttimme tarjoaa sinulle parhaan tuotteen Q&A.

Päivitämme sinulle säännöllisesti tilaustesi tilan ja näytämme sinulle kuvan massatuotannosta.

Olemme rakentaneet tiukan laadunvalvontakehyksen valvoaksemme raaka-aineiden laatua ja varmistaaksemme, että tuotteemme ovat laadukkaita.

OEM & ODM ovat tervetulleita, OEM-merkki on saatavilla.

Voi tulostaa oman logosi tuotteeseen, muokata vähittäismyyntilaatikon pakkausta ja muuta pakkaustapaa.

why choose us

Edumme

Meidän sertifikaatit

Asiakasarviot ja -arviot

 • John Ghelji
  John Ghelji
  Olen laadunvarmistuspäällikkö yrityksessäni ja minulla on kaksi köysivaloa takapihallani muutaman vuoden ajan… toimii edelleen hyvin. Testaan ​​myös edelleen ananasvalojen pistoa yli vuoden ajan, myös hyvin. Sinun ja Zhongxinin kanssa on ollut hyvä työskennellä vuosien ajan, ja arvostan aina tukeasi. Kiitos!
 • Cheryl DeMars
  Cheryl DeMars
  Hei Vera, L4F:n koko henkilökunta haluaa toivottaa sinulle ja tiimillesi hyvää kiinalaista uutta vuotta. Haluamme kiittää sinua kaikesta kovasta työstäsi ja sitoutumisestasi viimeisen 12 kuukauden aikana, on ollut ilo tehdä kauppaa kanssasi. Toivomme sinulle ja perheellesi ihanaa lomaa ja nautin uuden vuoden juhlistamisesta. Kiitos.
 • Bob Kramer
  Bob Kramer
  Hei Sam, olet todella tervetullut. Minulla on ilo auttaa sinua ja tiimiäsi. Rakastan valokuvaa, on vain ihanaa ja iloinen työskennellä heidän kanssaan. Hyvää uutta vuotta teille kaikille. Kippis!

Ota meihin yhteyttä nyt

Ota yhteyttä asiantuntijoihimme saadaksesi lisätietoja ja valitaksesi parhaan ratkaisun sovelluksellesi.

lähetä nyt

Uutiset

Katso lisää
 • Miksi niitä kutsutaan Tea Light kynttilöitä?

  Ihmisten elämänlaadun paranemisen myötä monet käsityöt ovat...
  Lue lisää
 • Kuinka kauan LED-teevalo kestää?

  Oletko koskaan ajatellut kynttilää, joka ei koskaan sammu? Onko sinulla...
  Lue lisää
 • Kuinka Pation sateenvarjovalot toimivat?

  Löydä puutarhasi kauneus uudelleen yön tullessa. Tämä Patio U...
  Lue lisää