Meistä

Yrityksen tiedot

Zhongxin Lighting (HK) Co., Ltd. ja Huizhou Zhongxin Lighting Co., Ltd., perustettu vuonna 2009, on ammattimainen valmistaja ja toimittaja, joka on erikoistunut puutarha- ja juhla-/multi-ratkaisujen suunnitteluun, kehittämiseen, valmistukseen, käsittelyyn ja toimitusketjuratkaisuihin. - kausiluonteiset koristevalot.Markkinamme ja asiakkaamme ovat hajallaan Pohjois-Amerikassa, Euroopassa, Isossa-Britanniassa, Lähi-idässä jne., ja ylläpidämme pitkäaikaista yhteistyötä ja toimittajasuhteita monien luottokelpoisten asiakkaiden, mukaan lukien useiden Fortune 500 -yritysten, kanssa.Samaan aikaan meillä on yksityinen tuotemerkkien verkkokaupan toimintatiimi, joka palvelee suoraan kuluttajia Yhdysvalloissa, Isossa-Britanniassa ja Saksassa, joka jatkuvasti edistää kuluttajien kokemusta ja suorituskykyä tuotteidemme kanssa ja auttaa parempaa palvelua jälleenmyyjille. ja jakelija-asiakkaat.

Kehittäessään markkinoita, kanavia ja luotettavia asiakkaita tasaisesti Zhongxin Lighting asettaa etusijalle uuden teknologian ja uusien tuotteiden suunnittelun ja kehittämisen sekä immateriaalioikeudet.Teknologia- ja tuotekehitysbudjetti ja -investoinnit kasvavat kausi kerrallaan.Vuonna 2018 Zhongxin Lighting palkittiin "National High-Tech Enterprise" -palkinnolla Manner-Kiinassa.Lisäksi Zhongxin Lighting kunnioittaa ja arvostaa liikekumppaneitaan myös tarjonnassa ja suorittaa hyvämaineisia suorituksia maksamisessa ja keskinäisessä kasvussa.Samaan aikaan, noudattaen vahvimman selviytymisen periaatetta, Zhongxin Lighting keskittyy parantamaan toimitusketjun laatua ja luotettavuutta asiakkaillemme toimittajakumppaneidemme kanssa.

Zhongxin Lightingilla on kattavat valaistustuotteiden turvallisuussertifikaatit, mukaan lukien UL, cUL, CE, GS, SAA ja niin edelleen.Tuotteemme ovat täysin asianmukaisten kohdemaiden ja -alueiden turvallisuus- ja laatuvaatimusten mukaisia.Myös tehtaamme läpäisee suuret sosiaalisen vastuun auditoinnit, kuten SMETA, BSCI jne. Vaikka Zhongxin Lighting on kehityksen ja kasvun tiellä, pyrimme aina tarjoamaan tiimille ja työntekijöille turvallisemmat ja paremmat työ- ja asumistilat ja ympäristön.

Zhongxin Lighting on sitoutunut kasvamaan kansainväliseksi, ensiluokkaiseksi liikekumppaniksi ja toimittajaksi arvostetuille jälleenmyyjille ja jakelijoille ympäri maailmaa puutarha- ja juhla-/sesonkivalaisimien alalla sekä jatkuvasti lisäämään arvoamme ja lisäämään asiakkaidemme uutuuksia ja innovaatioita. nykypäivän markkinoilla sekä tiivistä yhteistyötä asiakkaidemme kanssa täydessä kumppanuudessamme varmistaaksemme toimitusketjun luotettavuuden ja ratkaisut.

Factory Building

Tehdasrakennus

2018.9 Spoga Fair

2018.9 Spoga-messut

2019.9 Spoga Fair

2019.9 Spoga-messut

2019.9 Spoga Fair-

2019.9 Spoga-messut

KUMPPANI TAVARAMERKKI

PARTNER TRADEMARK

VALOKUVASEINÄ

ULKOVALAISIMET

https://www.zhongxinlighting.com/contact-us/

Toimisto

Lamp workshop

Työpaja

team

Meidän perheemme

Testing equipment-

Paketin pudotustestauskone

Salt spray test machine

Suolasumutetestauskone

Testing equipment

Raining Test Lab

showroom string light

Tehtaan näyttelytila

showroom Umbrella light

Tehtaan näyttelytila

showroom lighting

Tehtaan näyttelytila