ZX-Banner-1
ZX-Banner-2
ZX-Banner-3
X

zhongxin
világításipar számára
13 év tapasztalat

RÓLUNKMEGY

 

A 2009-ben alapított Zhongxin Lighting (HK) Co., Ltd. és a Huizhou Zhongxin Lighting Co., Ltd. egy professzionális gyártó és beszállító, amely az izzólámpás és LED dekoratív kültéri megoldások tervezésére, fejlesztésére, gyártására, feldolgozására és ellátási lánc megoldásaira szakosodott. lámpafüzérek, esernyőlámpák, terasz lámpák, napelemes díszlámpák, lángmentes gyertyák és kertészeti termékek. Rendelkezik a világítástechnikai termékek átfogó biztonsági tanúsítványával, beleértve az UL, cUL, CE, GS, SAA és így tovább. Termékeink teljes mértékben megfelelnek és megfelelnek a vonatkozó célországok és régiók biztonsági és minőségi követelményeinek. Szintén gyárunk megfelel a jelentős társadalmi felelősségvállalási auditoknak, mint például a SMETA, BSCI stb.

about-us

Kültéri világítótestek

A kültéri világítótestek növelik ingatlana szépségét, értékét, biztonságát és biztonságát. A kültéri helyiség koncepciójának újjáéledésével a megfelelően megválasztott és elhelyezett külső lámpatestek létfontosságú részét képezik otthona összképének és érzékelt értékének. Kültéri világítótestek kedvezményes áron, gyors szállítás és nagyszerű ügyfélszolgálat a Zhongxin Lighting-tól.

MIÉRT VÁLASSZ MINKET

 • Szolgáltatás 

 • Biztosíték

 • Személyre szabott

Professzionális értékesítési tanácsadónk a legjobb termékkel kapcsolatos kérdéseket és válaszokat kínálja Önnek.

Rendszeresen frissítjük megrendeléseinek állapotát, és képet mutatunk a tömeggyártásról.

Szigorú minőség-ellenőrzési keretet építettünk ki, hogy ellenőrizzük az alapanyagok minőségét és biztosítsuk termékeink jó minőségét.

Üdvözöljük az OEM és ODM-et, az OEM márka elérhető.

Nyomtathatja saját logóját a termékre, testreszabhatja a kiskereskedelmi doboz csomagolását és egyéb csomagolási módokat.

why choose us

Előnyeink

Tanúsítványaink

Ügyfélvélemények és értékelések

 • John Ghelji
  John Ghelji
  QA menedzser vagyok a cégemben, és már néhány éve két kötéllámpám van a hátsó udvaromban… még mindig remekül működik. Még mindig tesztelem az ananászlámpák csípését több mint egy éve, és szintén jól teljesítek. Jó volt veled és Zhongxinnel együtt dolgozni az évek során, és mindig nagyra értékelem az Ön részéről nyújtott támogatást. Kösz!
 • Cheryl DeMars
  Cheryl DeMars
  Szia Vera! Az L4F összes munkatársa boldog kínai újévet kíván Önnek és csapatának. Szeretnénk megköszönni az elmúlt 12 hónapban végzett kemény munkáját és elkötelezettségét, öröm volt Önnel üzletelni. Reméljük, hogy Önnek és családjának kellemes kikapcsolódása lesz, és örömmel ünnepli az újévet. Kösz.
 • Bob Kramer
  Bob Kramer
  Szia Sam, nagyon szívesen. Örülök, hogy segíthetek Önnek és csapatának. Imádom a fotót, egyszerűen szép és öröm velük dolgozni. Boldog új évet mindenkinek. Egészségére!

Lépjen kapcsolatba velünk most

Ha részletesebb információt szeretne kapni, és ki szeretné választani a legjobb megoldást az alkalmazásához, forduljon szakértőinkhoz.

nyújtsd be most
 • Miért hívják őket tealámpás gyertyáknak?

  Az emberek életminőségének javulásával számos kézműves...
  Olvass tovább
 • Mennyi ideig tart a LED-es tealámpa?

  Gondoltál már arra, hogy van egy gyertyád, ami soha nem alszik ki? Van e...
  Olvass tovább
 • Hogyan működnek a teraszos esernyőlámpák?

  Fedezze fel újra kertje szépségét, amikor leszáll az éjszaka. Ez a terasz U...
  Olvass tovább