ZX-Banner-1
ZX-Banner-2
ZX-Banner-3
X

zhongxin
verlichtingindustrie voor
13 jaar ervaring

OVER ONSGAAN

 

Zhongxin Lighting (HK) Co., Ltd. en Huizhou Zhongxin Lighting Co., Ltd., opgericht in 2009, is een professionele fabrikant en leverancier die gespecialiseerd is in het ontwerp, de ontwikkeling, de fabricage, de verwerking en de toeleveringsketen van gloeilampen en decoratieve LED-verlichting voor buiten. lichtslingers, parapluverlichting, terrasverlichting, decoratieve lampen op zonne-energie, vlamloze kaarsen en tuingerelateerde producten. Het bezit de uitgebreide veiligheidscertificeringen van verlichtingsproducten, waaronder UL, cUL, CE, GS, SAA enzovoort. Onze producten voldoen volledig aan de veiligheids- en kwaliteitseisen van de relevante landen en regio's van bestemming. Onze fabriek slaagt ook voor de belangrijkste audits op het gebied van sociale verantwoordelijkheid, zoals SMETA, BSCI, enz.

about-us

Buitenverlichtingsarmaturen

Buitenverlichtingsarmaturen verhogen de schoonheid, waarde, veiligheid en beveiliging van uw eigendom. Met de heropleving van het buitenkamerconcept, zijn adequaat gekozen en geplaatste buitenverlichtingsarmaturen een essentieel onderdeel van de algehele uitstraling en waargenomen waarde van uw huis. Buitenverlichtingsarmaturen tegen lage prijzen, snelle verzending en geweldige klantenservice van Zhongxin Lighting.

WAAROM VOOR ONS KIEZEN

 • Onderhoud 

 • zekerheid

 • op maat gemaakt

Onze professionele verkoopadviseur zal u voorzien van de beste product-Q&A.

We zullen u regelmatig de status van uw bestellingen bijwerken en u foto's van massaproductie laten zien.

We hebben een strikt kader voor kwaliteitsbewaking gebouwd om de kwaliteit van de grondstoffen te controleren en ervoor te zorgen dat onze producten van goede kwaliteit zijn.

OEM & ODM zijn welkom, OEM-merk is beschikbaar.

Kan uw eigen logo op het product afdrukken, de verpakking van de doos en andere verpakkingswijzen aanpassen.

why choose us

Onze voordelen

Onze certificaten

Recensies en beoordelingen van klanten

 • John Ghelji
  John Ghelji
  Ik ben QA-manager in mijn bedrijf en ik heb al een paar jaar twee Rope Lights in mijn achtertuin... die nog steeds uitstekend werken. Ik ben ook nog steeds meer dan een jaar bezig met het testen van een steek van de ananaslichten, en het gaat ook goed. Het is goed geweest om door de jaren heen met jou en Zhongxin samen te werken en ik waardeer altijd de steun van jouw kant. Bedankt!
 • Cheryl DeMars
  Cheryl DeMars
  Hallo Vera, Al het personeel van L4F wenst jou en je team een ​​heel gelukkig Chinees Nieuwjaar. We willen je bedanken voor al je harde werk en toewijding in de afgelopen 12 maanden, het was een genoegen om zaken met je te doen. Wij wensen u en uw gezin een fijne vakantie en veel plezier met het vieren van het nieuwe jaar. Bedankt.
 • Bob Kramer
  Bob Kramer
  Hallo Sam, je bent van harte welkom. Het is mij een genoegen om u en uw team te helpen. Ik hou van de foto, het is gewoon mooi en blij om met ze te werken. Gelukkig nieuwjaar voor jullie allemaal. Proost!

Contacteer ons nu

Neem contact op met onze experts voor meer gedetailleerde informatie en om de beste oplossing voor uw toepassing te kiezen.

bevestig nu

Nieuws

Bekijk meer
 • Waarom worden ze theelichtkaarsen genoemd?

  Met de verbetering van de levenskwaliteit van mensen, worden veel ambachten ...
  Lees verder
 • Hoe lang gaat een LED-theelichtje mee?

  Heb je er ooit aan gedacht om een ​​kaars te hebben die nooit uit zal gaan? Heb je...
  Lees verder
 • Hoe werken terrasparaplulampen?

  Herontdek de schoonheid van uw tuin wanneer de avond valt. Deze Patio...
  Lees verder