ZX-Banner-1
ZX-Banner-2
ZX-Banner-3
X

zhongxin
belysningindustri for
13 års erfaring

OM OS

 

Zhongxin Lighting (HK) Co., Ltd. og Huizhou Zhongxin Lighting Co., Ltd., etableret i 2009, er en professionel producent og leverandør med speciale i design, udvikling, fremstilling, forarbejdning og forsyningskædeløsninger af glødelamper og LED dekorative udendørs snorelys, paraplylys, terrasselys, solcelledrevne dekorative lys, flammefri stearinlys og haverelaterede produkter. Det har de omfattende sikkerhedscertificeringer af belysningsprodukter, herunder UL, cUL, CE, GS, SAA og så videre. Vores produkter overholder fuldt ud og opfylder sikkerheds- og kvalitetskravene i relevante destinationslande og -regioner. Også vores fabrik består de store social ansvarlighedsrevisioner såsom SMETA, BSCI osv.

about-us

Udendørs belysningsarmaturer

Udendørs belysningsarmaturer øger din ejendoms skønhed, værdi, sikkerhed og sikkerhed, Med genopblussen af ​​udendørsrumskonceptet er passende udvalgte og placerede udvendige belysningsarmaturer en vital del af dit hjems overordnede udseende og opfattede værdi. Udendørs belysningsarmaturer til rabatpriser, hurtig forsendelse og god kundeservice fra Zhongxin Lighting.

HVORFOR VÆLGE OS

 • Service 

 • Forsikring

 • Tilpasset

Vores professionelle salgskonsulent vil give dig det bedste produkt Q&A.

Vi vil løbende opdatere dig status for dine ordrer og vise dig billede fra masseproduktion.

Vi har opbygget en streng kvalitetsovervågningsramme for at kontrollere kvaliteten af ​​råvarerne og sikre, at vores produkter er af god kvalitet.

OEM & ODM er velkomne, OEM-mærke er tilgængeligt.

Kan udskrive dit eget logo på produktet, kan tilpasse detailkassens emballage og anden måde at pakke på.

why choose us

Vores fordele

Vores certifikater

Kundeanmeldelser og vurderinger

 • John Ghelji
  John Ghelji
  Jeg er QA manager i min virksomhed, og jeg har to Rope Lights i min baghave i et par år nu... fungerer stadig godt. Jeg tester også stadig et stik af ananaslysene i over et år, og det går også godt. Det har været godt at arbejde med dig og Zhongxin gennem årene, og jeg sætter altid pris på støtten fra din side. Tak!
 • Cheryl DeMars
  Cheryl DeMars
  Hej Vera, Alle medarbejdere hos L4F vil gerne ønske dig og dit team et rigtig godt kinesisk nytår. Vi vil gerne takke dig for alt dit hårde arbejde og engagement gennem de sidste 12 måneder, det har været en fornøjelse at handle med dig. Vi håber, at du og din familie får en dejlig pause og nyder at fejre det nye år. Tak.
 • Bob Kramer
  Bob Kramer
  Hej Sam, du er virkelig velkommen. Det er mig en fornøjelse at hjælpe dig og dit team. Jeg elsker billedet, det er bare dejligt og glad at arbejde med dem. Godt nytår til jer alle. Skål!

Kontakt os nu

Kontakt vores eksperter for at få mere detaljeret information og vælge den bedste løsning til din ansøgning.

indsend nu

Nyheder

Se mere
 • Hvorfor kaldes de fyrfadslys?

  Med forbedringen af ​​folks livskvalitet er mange kunsthåndværk ...
  Læs mere
 • Hvor længe holder et LED fyrfadslys?

  Har du nogensinde tænkt på at have et stearinlys, der aldrig vil slukke? Har du...
  Læs mere
 • Hvordan virker terrasseparaplylys?

  Genopdag skønheden i din have, når natten falder på. Denne gårdhave U...
  Læs mere