ZX-Banner-1
ZX-Banner-2
ZX-Banner-3
X

zhongxin
razsvetljavoindustrijo za
13 let izkušenj

O NASPOJDI

 

Zhongxin Lighting (HK) Co., Ltd. in Huizhou Zhongxin Lighting Co., Ltd., ustanovljena leta 2009, je profesionalni proizvajalec in dobavitelj, specializiran za načrtovanje, razvoj, proizvodnjo, predelavo in rešitve dobavne verige žarilnih in LED dekorativnih zunanjih okrasnih elementov. vrvice, dežniki, terasne luči, okrasne luči na sončno energijo, brezplamenske sveče in izdelki, povezani z vrtom. Ima obsežne varnostne certifikate za svetlobne izdelke, vključno z UL, cUL, CE, GS, SAA in tako naprej. Naši izdelki so v celoti skladni in izpolnjujejo zahteve glede varnosti in kakovosti ustreznih ciljnih držav in regij. Tudi naša tovarna opravi večje revizije družbene odgovornosti, kot so SMETA, BSCI itd.

about-us

Napeljave za zunanjo razsvetljavo

Zunanja razsvetljava povečuje lepoto, vrednost, varnost in varnost vaše nepremičnine. S ponovnim vzponom koncepta zunanjih prostorov so ustrezno izbrane in nameščene zunanje svetlobne naprave bistven del celotnega videza in zaznane vrednosti vašega doma. Zunanja razsvetljava po znižanih cenah, hitra dostava in odlična storitev za stranke podjetja Zhongxin Lighting.

ZAKAJ IZBIRATI NAS

 • Storitev 

 • zagotovilo

 • Prilagojeno

Naš profesionalni prodajni svetovalec vam bo ponudil najboljša vprašanja in odgovore.

Redno vam bomo posodabljali stanje vaših naročil in vam prikazovali sliko iz množične proizvodnje.

Zgradili smo strog okvir za spremljanje kakovosti za nadzor kakovosti surovin in zagotavljanje, da so naši izdelki dobre kakovosti.

OEM & ODM so dobrodošli, blagovna znamka OEM je na voljo.

Lahko natisnete svoj logotip na izdelek, lahko prilagodite embalažo v maloprodajni škatli in drug način pakiranja.

why choose us

Naše prednosti

Naši certifikati

Mnenja in ocene strank

 • John Ghelji
  John Ghelji
  Sem vodja zagotavljanja kakovosti v svojem podjetju in že nekaj let imam na svojem dvorišču dve luči iz vrvi … še vedno deluje odlično. Prav tako še vedno testiram piko na ananasovih lučkah že več kot eno leto, prav tako dobro. Z vami in Zhongxinom je bilo v preteklih letih dobro delati in vedno cenim vašo podporo. Hvala!
 • Cheryl DeMars
  Cheryl DeMars
  Pozdravljeni, Vera, vse osebje v L4F vam in vaši ekipi želi srečno kitajsko novo leto. Radi bi se vam zahvalili za vse vaše trdo delo in predanost v zadnjih 12 mesecih, v veselje mi je bilo poslovati z vami. Upamo, da se boste vi in ​​vaša družina imeli čudovit oddih in uživali ob praznovanju novega leta. Hvala.
 • Bob Kramer
  Bob Kramer
  Živjo Sam, res si dobrodošel. V veselje mi je pomagati vam in vaši ekipi. Všeč mi je fotografija, prav čudovito in veselo je delati z njimi. Srečno novo leto vsem. Na zdravje!

Kontaktirajte nas zdaj

Če želite dobiti podrobnejše informacije in izbrati najboljšo rešitev za vašo aplikacijo, se obrnite na naše strokovnjake.

oddajte zdaj

Novice

Poglej več
 • Zakaj se imenujejo čajne sveče?

  Z izboljšanjem kakovosti življenja ljudi je veliko rokodelskih izdelkov ...
  Preberi več
 • Kako dolgo traja LED čajna luč?

  Ste kdaj pomislili, da bi imeli svečo, ki ne bo nikoli ugasnila? Ali imate ...
  Preberi več
 • Kako delujejo sončne luči za dvorišče?

  Znova odkrijte lepoto svojega vrta, ko pade noč. Ta Patio U...
  Preberi več