LED reb lys

LED Rope Light Producent i Kina

LED Rope Lights er perfekte til indendørs og udendørs displays, de er glødende eller LED, netspænding eller lav spænding, klare eller farvede, med over 100 variationer i stil og farve, vi har lige det reb lys, du har brug for.Hver rulle og detailpakke leveres med nyttigt tilbehør såsom endestykker, netledninger og clips for at hjælpe dig med at fuldføre dit belysningsprojekt.Uanset hvad dine planer er, har zhongxinlighting.com alt hvad du behøver for at få dem til at ske.

Skriv din besked her og send den til os
varmt hvidt reb lys udendørs

LED Rope Light Producent Din troværdige

Professionel LED-reblysproducent med højkvalitets- og tilpassede løsninger specialiseret til grossister, distributører, projektentreprenører, mærkeejere.

Tilbyder en bred vifte af forskellige farver LED-strips til bolig, kommerciel og industriel brug, inklusive fleksible LED-reblys.

ZHONGXIN LIGHTING tilbyder dig en af ​​de bedste priser på markedet, når du køber LED-reblys i løs vægt.Med over 13 års praksis er du til enhver tid sikret topkvalitet.Alle de fleksible reb-lygter er UL-listede og RoHS- og CE-certificerede.

Skriv din besked her og send den til os

Customization LED Rope Light Services

LED-reblys i høj kvalitet til grossister og distributører

100+ slags LED strip lys i bulk til forskellige applikationer

Hurtig leveringstid for projektentreprenører og importører

One-stop-tilpasningsløsninger til belysningsprojekter

Hurtig og effektiv kommunikation.

Skriv din besked her og send den til os
MYHH67381
LED reb lys

LED-reblys udendørs dekorationsideer

Du kan kreativt bruge dem over dine planter, på dit soveværelses vægge eller din pool og mange flere.Uanset lejligheden ser de godt ud til alt og hvad som helst.Her er nogle ideer til, hvor du kan bruge reblys.

Vikle reb lys omkring dæk rækværk

Fremhæv gangbroer og landskaber med reblys

Udendørs Steps Rope Light

Fremstil iøjnefaldende looks ved at pakke havehegn med reblys eller køre lysene langs hegnet.

Rope Light omkring Palme træstammer

Vikle reb lys omkring glaskrukke eller vase

Skriv din besked her og send den til os

Vælg dine LED-reblys

Med en bred vifte af belysningsprodukter til salg dækker vi alle dine behov.Fra timere, til stik, til splejsninger, til clips, til tætningsmidler og spor, vi har det hele.Hvis du ikke kan se præcis, hvad du har brug for, så ring til os i dag, og vi hjælper dig gerne med at finde en løsning.Vi har hjulpet kunder med deres behov for lysstyrketilbehør i årevis.Rope Lights er vores speciale.

Kunne du ikke finde det, du leder efter?

Generelt er der lager af almindelige dekorative lyssnore eller råvarer på vores lager.Men hvis du har en særlig efterspørgsel, tilbyder vi også tilpasningsservice.Vi accepterer også OEM/ODM.Vi kunne udskrive dit logo eller mærkenavn på lette krop og farvekasser. 

Skriv din besked her og send den til os

Hvad vi kan tilbyde dig…

Bedste kvalitet

Vi har stor erfaring med fremstilling, design og anvendelse af dekorative udendørs lyssnore og betjente mere end 100 kunder fra hele verden.

Konkurrencedygtig pris

Vi har sørget for, at du kan finde et lys, der passer til dit programbudget.Billig pris for dekorative udendørs solcellelys og dekorative udendørs lysstrenge.

Eftersalg

Vi yder 3-5 års garantipolitik.Og alle omkostninger til fejllamper vil være på vores konto, hvis der er et kvalitetsproblem forårsaget af os inden for garantiperioderne.

Forsendelse

Vi har den bedste speditør, der er tilgængelig for forsendelse med fly, ekspres, sø og endda dør til dør-service.

Tilpasningsproces

Lav planer i henhold til kundens krav

Lav planer i henhold til kundens krav

Tilbud efter anmodning fra kunde Supplerende planer efter behov

Tilbud efter anmodning fra kunde Supplerende planer efter behov

Tjek af professionel designer på stedet Størrelse og mængde af lamper

Tjek af professionel designer på stedet Størrelse og mængde af lamper

Uddyb plottet

Uddyb plottet

Produktions proces

Produktions proces

Transport til installation på stedet

Transport til installation på stedet

Accept på stedet af begge parter er påkrævet

Accept på stedet af begge parter er påkrævet

Vores certifikater

Zhongxin Lighting har de omfattende sikkerhedscertificeringer af belysningsprodukter, herunder UL, cUL, CE, GS, SAA og så videre.Vores produkter overholder fuldt ud og opfylder sikkerheds- og kvalitetskravene i relevante destinationslande og -regioner.Også vores fabrik består de store social ansvarlighedsrevisioner såsom SMETA, BSCI osv.

SMETA 2022
SCAN Audit 2022
Brugsmodel patentcertifikat
patentbrev på opfindelsen
https://www.zhongxinlighting.com/about-us/certifications/
ZX-varemærke
SGS-UKCA
https://www.zhongxinlighting.com/about-us/certifications/

Din pålidelige LED-reblysleverandør i Kina

ZHONGXIN er en af ​​de mest erfarne producenter og leverandører af LED-reblys, jule LED-reblys og farveskiftende led-reblys.Vi kan levere energieffektive og omkostningseffektive belysningsprodukter til dine belysningsprojekter.Alle vores LED-reblys opfylder og overgår standarderne for CE, RoHS, ETL-certificeringer.

Vi kan designe alle motivsilhuetter med vores fleksible LED-reblys.Vores dygtige arbejdere med udsøgt håndværk og erfarne teknikere vil hjælpe dig med at designe ethvert motiv silhuetter.ZHONGXIN støtter nu mange grossister og projektplanlæggere med LED-reblys til jul rundt om i verden.

ZHONGXIN vil give dig den bedste løsning baseret på julereblys eller dit projekts krav med vores professionelle og dygtige tekniske team.Hvis du er grossist af et reblysmærke og har brug for at finde en OEM-producent, så vil ZHONGXIN støtte dig 100% i udviklingen af ​​led reblys.

Send dine led reb lys projekter til os, vores salgsafdeling vil kontakte dig inden for 24 timer.

Ofte stillede spørgsmål: FAQ'er

Q: Hvor kan jeg engros LED-reb-lys?

EN:Vi kan producere enhver form for reblys inklusive motivsilhuet, med over 13+ års produktionserfaring, vi har tillid til at give dig den bedste LED-reblysløsning baseret på dine detaljerede krav.

Q: Hvad er LED Rope Light?

EN:LED reb lys er det samme som led lys strips.Det er lavet af SMD LED, fleksibel PCB, modstand.Bruger SMT-maskine til at samle sammen.

Det bruges i vid udstrækning til værelse, hotel, hospital, indkøbscenter.LED-reblys er et af de mest populære belysningsmaterialer.

Q: Hvordan kan jeg finde en producent af led reb lys?

EN:Find en pålidelig producent af led reblys er en af ​​de vigtige ting, du skal gøre først.Du kan bruge søgeordet "producent af led reblys i Kina" for at finde nogle leverandører i Kina.ZHONGXIN LIGHTING er en af ​​de mest professionelle producenter af led reblys i Kina.Vi har mere end 100+ slags led reb lys til dit valg.Velkommen sourcing led reb lys fra os.

Q: Kan du skære vandtætte LED-rebstrimler?

EN:For at klippe dit vandtætte LED-reb Light er det først og fremmest vigtigt at have en skarp saks, sløv saks kan beskadige printkortet.Hvert vandtæt reblys vil have et skæremærke mellem de to par kobberforbindelsespuder.Når du har fundet denne skærelinje, kan du skære dit LED-reb Light til den ønskede længde.Sørg for at lave et rent lige snit uden at lægge yderligere belastning på printkortet, da dette kan knække printet, hvilket gør den 3 LED-sektion ubrugelig.

Q: Hvordan monteres eller fastgøres reblys til en overflade?

A: Svaret på dette spørgsmål vil variere afhængigt af dit specifikke projekt.Nogle almindelige monteringsteknikker til reblys inkluderer brugen af ​​monteringsclips og krokodilleclips, som er designet specifikt til at holde lysrør.Havehæfteklammer eller U-pæle kan bruges til landskabsanvendelser, hvor jorden er permeabel.Reblyskanaler er tilgængelige til at skabe lige linjer, såsom i belysningsapplikationer under kabinetter, og lynlåse kan bruges, når du arbejder med former eller rammer.

Q:Kan dine LED-reblysproducenter tilpasse solcelledrevne led-reblys udendørs?

EN:Ja.Fabrikanter af LED-reblys kan tilpasse dine solcelledrevne LED-reblys.

fabrikanter af fleksible LED-reblys kan tilpasse dine solcelledrevne LED-reblys på basis af dine krav.

fabrikanter af fleksible LED-reblys kan tilpasse det i forhold til forskellige faktorer.

Nogle af disse faktorer er angivet som under: Farve, spænding, længde, kvalitet.

Skriv din besked her og send den til os