Apie mus

Kompanijos informacija

Zhongxin Lighting (HK) Co., Ltd. ir Huizhou Zhongxin Lighting Co., Ltd., įsteigta 2009 m., yra profesionalus gamintojas ir tiekėjas, kurio specializacija yra sodo ir šventinių / daugialypės terpės projektavimas, kūrimas, gamyba, apdorojimas ir tiekimo grandinės sprendimai -sezoniniai dekoratyviniai šviestuvai.Mūsų rinka ir klientai išsidėstę Šiaurės Amerikoje, Europoje, Didžiojoje Britanijoje, Viduriniuose Rytuose ir kt., o mes palaikome ilgalaikį bendradarbiavimą ir pardavėjų ryšius su daugeliu patikimų klientų, įskaitant keletą „Fortune 500“ įmonių.Tuo pačiu metu mes turime privataus prekės ženklo elektroninės prekybos operacijų komandą, kuri tiesiogiai aptarnauja vartotojus JAV, Didžiojoje Britanijoje ir Vokietijoje, kuri nuolat skatina gerinti vartotojų patirtį ir našumą su mūsų produktais bei padeda geriau aptarnauti mažmenininkus. ir platintojų klientai.

Nuolat plėtodama rinką, kanalus ir patikimus klientus, „Zhongxin Lighting“ didžiausią prioritetą teikia naujų technologijų ir naujų produktų projektavimui ir kūrimui bei intelektinės nuosavybės teisėms.Technologijų ir produktų plėtros biudžetas ir investicijos vis dar auga kiekvieną sezoną.2018 m. Zhongxin Lighting buvo apdovanotas kaip „Nacionalinė aukštųjų technologijų įmonė“ žemyninėje Kinijoje.Be to, „Zhongxin Lighting“ gerbia ir vertina savo verslo partnerius tiekimo srityje ir atlieka gerą reputaciją mokėjimų ir abipusio augimo srityse.Tuo pačiu metu, laikydamasis stipriausių išlikimo principo, „Zhongxin Lighting“ orientuojasi į tiekimo grandinės kokybės ir patikimumo gerinimą mūsų klientams kartu su tiekimo partneriais.

„Zhongxin Lighting“ turi išsamius apšvietimo gaminių saugos sertifikatus, įskaitant UL, cUL, CE, GS, SAA ir pan.Mūsų gaminiai visiškai atitinka ir atitinka atitinkamų paskirties šalių ir regionų saugos ir kokybės reikalavimus.Taip pat mūsų gamykla praeina pagrindinius socialinės atsakomybės auditus, tokius kaip SMETA, BSCI ir kt. Nors Zhongxin Lighting vystosi ir auga, mes visada stengiamės suteikti komandai ir darbuotojams saugesnes ir geresnes darbo ir gyvenimo patalpas bei aplinką.

„Zhongxin Lighting“ yra pasiryžusi tapti tarptautiniu, aukščiausios klasės verslo partneriu ir tiekėju patikimiems mažmenininkams ir platintojams visame pasaulyje sodo ir šventinių / sezoninių dekoratyvinių šviestuvų srityje ir nuolat prisidėti prie mūsų vertės bei prisidėti prie mūsų klientų naujienų ir naujovių tobulinimo. šiandieninėje rinkoje, taip pat glaudžiai bendradarbiaudami su savo klientais visapusiškai partnerystėje, siekdami užtikrinti tiekimo grandinės patikimumą ir sprendimus.

Factory Building

Gamyklos pastatas

2018.9 Spoga Fair

2018.9 Spogos mugė

2019.9 Spoga Fair

2019.9 Spogos mugė

2019.9 Spoga Fair-

2019.9 Spogos mugė

PARTNERIO PREKĖS ŽENKLAS

PARTNER TRADEMARK

FOTO SIENA

LAUKO ŠVIESTUVAI

https://www.zhongxinlighting.com/contact-us/

Biuras

Lamp workshop

Seminaras

team

Mūsų šeima

Testing equipment-

Paketo kritimo testavimo aparatas

Salt spray test machine

Druskos purškimo bandymo mašina

Testing equipment

Lietaus bandymų laboratorija

showroom string light

Gamyklos salonas

showroom Umbrella light

Gamyklos salonas

showroom lighting

Gamyklos salonas