O nás

Informace o společnosti

Zhongxin Lighting (HK) Co., Ltd. a Huizhou Zhongxin Lighting Co., Ltd., založená v roce 2009, je profesionální výrobce a dodavatel specializující se na návrh, vývoj, výrobu, zpracování a řešení dodavatelského řetězce zahradních a slavnostních/multi -sezónní dekorativní světla.Náš trh a zákazníci se rozprostírají po Severní Americe, Evropě, Británii, na Středním východě atd. a udržujeme dlouhodobou spolupráci a vztahy s dodavateli s mnoha důvěryhodnými zákazníky, včetně několika podniků z Fortune 500.Zároveň máme soukromou značku e-commerce provozující tým, který přímo slouží spotřebitelům ve Spojených státech, Británii a Německu, který neustále podporuje zlepšování zkušeností a výkonu s našimi produkty ze strany spotřebitelů a pomáhá lepším službám pro prodejce. a zákazníky distributorů.

Zatímco neustále rozvíjí trh, kanály a důvěryhodné zákazníky, společnost Zhongxin Lighting klade nejvyšší prioritu na náš návrh a vývoj nových technologií a nových produktů a také na práva duševního vlastnictví.Rozpočet na vývoj technologií a produktů a investice stále rostou sezónu od sezóny.V roce 2018 byla společnost Zhongxin Lighting oceněna jako „National High-Tech Enterprise“ v pevninské Číně.Kromě toho Zhongxin Lighting respektuje a oceňuje své obchodní partnery také v oblasti dodávek a provádí seriózní výkon v oblasti plateb a vzájemného růstu.Současně, v souladu s principem přežití nejschopnějších, se Zhongxin Lighting zaměřuje na zlepšení kvality a spolehlivosti dodavatelského řetězce našim zákazníkům s našimi dodavatelskými partnery.

Zhongxin Lighting je držitelem komplexních bezpečnostních certifikací osvětlovacích produktů, včetně UL, cUL, CE, GS, SAA a tak dále.Naše produkty plně vyhovují a splňují požadavky na bezpečnost a kvalitu příslušných cílových zemí a regionů.Také naše továrna prošla hlavními audity společenské odpovědnosti, jako jsou SMETA, BSCI atd. Zatímco Zhongxin Lighting je na cestě rozvoje a růstu, vždy se snažíme poskytnout týmu a pracovníkům bezpečnější a lepší pracovní a životní zařízení a prostředí.

Společnost Zhongxin Lighting se zavázala stát se mezinárodním, prvotřídním obchodním partnerem a dodavatelem pro důvěryhodné maloobchodníky a distributory po celém světě v oblasti zahradních a svátečních/sezónních dekorativních svítidel a neustále přispívat k naší hodnotě a přispívat ke zlepšování novinek a inovací našich zákazníků. na dnešním trhu a také v úzké spolupráci s našimi zákazníky v rámci našeho plného partnerství, abychom zajistili spolehlivost a řešení dodavatelského řetězce.

Factory Building

Tovární budova

2018.9 Spoga Fair

2018.9 veletrh Spoga

2019.9 Spoga Fair

2019.9 veletrh Spoga

2019.9 Spoga Fair-

2019.9 veletrh Spoga

PARTNERSKÁ OCHRANNÁ ZNÁMKA

PARTNER TRADEMARK

FOTOSTĚNA

VENKOVNÍ OSVĚTLENÍ

https://www.zhongxinlighting.com/contact-us/

Kancelář

Lamp workshop

Dílna

team

Naše rodina

Testing equipment-

Stroj na testování pádu balíčku

Salt spray test machine

Testovací stroj na solný sprej

Testing equipment

Zkušební laboratoř deště

showroom string light

Tovární showroom

showroom Umbrella light

Tovární showroom

showroom lighting

Tovární showroom