Päikese laternate hulgimüük

Päikese laternate hulgimüük

Kas otsite päikeselaternate hulgimüüki?Olete jõudnud õigesse kohta.ZHONGXIN on 14-aastase kogemusega juhtiv välistingimustes kasutatavate päikesevalgustite tootja.pakume parima kvaliteediga väliaia laternaid jaelektrilised küünladloomingulise disaini ja peente materjalidega.Meil on palju erinevaid välilaternaid ---Metallist päikeseenergia laternad,Rotangist välislaternad, Solar klaasist laternad,Päikeseenergia metallist traatlaternad, jne...

Kirjutage oma sõnum siia ja saatke see meile
Kokkupandavad päikeselaternad

Päikese laternate hulgimüük – tootjad, tehased, tarnijad Hiinast ja Vietnamist

ZHONGXIN Valgustuson Hiina professionaalne välilaternate tehas, mis pakub välisturgudele elektrilisi välislaternaid.Valmistame ja tarnime välislaternaid nii Hiinast kui ka Vietnamist,oleme spetsialiseerunud ainulaadse kuju ja kujundusega siseruumides kasutatavate aiavalgustite pakkumisele, nagu rippuvad kangast laternad, plastrotangist laternad, metallist laternad, klaasist laternad ja palju muud.Välispäikese laternate hulgimüük alatesZHONGXINparima hinnaga garanteeritult kõrge kvaliteet.

Konkurentsivõimeline hind järjepideva ja usaldusväärse teenindusega, müügimeeskonna maailmaturu jaemüüja ja importija teeninduskogemus;

BSCI, SMETA, WCA tehase audit.

Kirjutage oma sõnum siia ja saatke see meile

Parimad teenused Hiina päikeselaternatulede tootjalt

Saadaval on OEM / ODM, mis muudab disaini vabalt päikeselaternate või värvikastide jaoks.

Jaemüüjate, hulgimüüjate, turustajate või inseneriettevõtete jaoks pole MOQ-piiranguid.

Kohandamine on saadaval.

Täielik sertifikaatide komplekt.

Kiire ja tõhus suhtlus.

Kirjutage oma sõnum siia ja saatke see meile
päikeseenergial töötav kokkupandav latern

Suurendage oma jaekauplust või veebitegevust igal ajal

Siin ZHONGXIN LIGHTINGis on meil lai valik, mis hõlmab nii sise- kui ka välislaternaid erineva värvi, kuju ja suurusega.Meie laternaid on nii paljudes erinevates stiilides, et soovite neid paigutada igasse tuppa.Kaunistage maja, aiad ja siseõu led-aia laternatega.Soovi korral ka petlikult tõelise väreleva efektiga.

Kirjutage oma sõnum siia ja saatke see meile

Valige oma päikeselaternad

Hiina ühe kogenuima päikeselaternate hulgitootja ja eksportijana saab ZHONGXIN pakkuda teile taskukohase hinnaga välistingimustes kasutatavat päikeselaternat, mis on garanteeritud kõrge kvaliteediga.Meie päikeseenergiaga välislaternatuled on erineva kujunduse, suuruse ja kujuga, et rahuldada iga kliendi erinevaid nõudmisi.Kui teil on muid erisoove, saavad meie eksperdid aidata luua kohandatud päikeseenergiaga välislaterna.Peate lihtsalt meiega ühendust võtma, et saaksime teie võimalusi üksikasjalikult arutada.

Kas te ei leidnud seda, mida otsite?

Üldjuhul on meie laos tavaliste patareitoitega valgustite või toorainete varud.Kuid kui teil on erinõudlus, pakume ka kohandamisteenust.Aktsepteerime ka OEM / ODM-i.Võiksime printida teie logo või kaubamärgi nime heledatele korpustele ja värvikastidele. 

Kirjutage oma sõnum siia ja saatke see meile

Mida saame Sulle pakkuda…

Parim kvaliteet

Meil on rikkalik kogemus dekoratiivsete välivalgustite valmistamisel, kujundamisel ja rakendamisel ning teenindame rohkem kui 100 klienti kogu maailmast.

Konkurentsivõimeline hind

Oleme veendunud, et leiate valgusti, mis sobib teie programmi eelarvega.Soodne hind dekoratiivsetele päikesepatareiga välisvalgustitele ja dekoratiivsetele välivalgustitele.

Müügijärgne

Pakume 3-5 aastat garantiid.Ja kõik tõrkelampide kulud jäävad meie arvele, kui garantiiaja jooksul on meie põhjustatud kvaliteediprobleeme.

Saatmine

Meil on parim ekspediitor, mis on saadaval õhu-, ekspress-, mere- ja isegi uksest ukseni saatmiseks.

Kohandamise protsess

Tee plaane vastavalt kliendi soovidele

Tee plaane vastavalt kliendi soovidele

Hinnapakkumine kliendi nõudmisel Vajadusel lisaplaanid

Hinnapakkumine kliendi nõudmisel Vajadusel lisaplaanid

Professionaalse disaineri kohapealne kontroll Lampide suuruse ja koguse kohta

Professionaalse disaineri kohapealne kontroll Lampide suuruse ja koguse kohta

Süvenda süžeed

Süvenda süžeed

Tootmisprotsess

Tootmisprotsess

Transport kohapealse paigalduseni

Transport kohapealse paigalduseni

Vajalik on mõlema poole kohapealne aktsepteerimine

Vajalik on mõlema poole kohapealne aktsepteerimine

Meie sertifikaadid

Zhongxin Lighting omab valgustustoodete kõikehõlmavaid ohutussertifikaate, sealhulgas UL, cUL, CE, GS, SAA ja nii edasi.Meie tooted vastavad täielikult asjakohaste sihtriikide ja -piirkondade ohutus- ja kvaliteedinõuetele.Ka meie tehas läbib suuremad sotsiaalse vastutuse auditid nagu SMETA, BSCI jne.

SMETA 2022
SCAN Audit 2022
Kasuliku mudeli patenditunnistus
leiutise patendikiri
https://www.zhongxinlighting.com/about-us/certifications/
ZX-kaubamärk
SGS-UKCA
https://www.zhongxinlighting.com/about-us/certifications/

Mida otsida päikeselaterna ostmisel?

Disain

Parima lambikujunduse valimine võib teie siseõuele, aiale või tagahoovile lisada klassitsooni ja elegantsi.
Valida saab erinevate disainilahenduste vahel, näiteks: Moodsad laternad, Vintage laternad, Traditsioonilised laternad.

Hooldus ja laternamaterjalid

Päikeseenergia kasutamine võrdub päikeselaterna lihtsa hooldusega.Päikeseenergiatoodetel ei ole üldiselt palju liikuvaid osi, mis tähendab, et neid on lihtne puhastada.

Et mitte muretseda laterna kahjustuste pärast, valige kvaliteetne materjal.Valige kvaliteetne plastik, mis ei puutu kokku otsese päikesevalgusega.Kui seal on metallosi, peaksid need olema roostevabast terasest, et latern niiskuse tõttu ei roostetaks.

Kui valite klaasist laterna, valige selline klaas, mis ei pleeki ega külmu, kuna see mõjutab valgustuse kvaliteeti.

Laadimisvalikud

Valige lühema laadimise ja pikema tööajaga päikesevalgustid.

Kui elate piirkonnas, kus otsest päikesevalgust ei ole palju, valige latern, mille funktsioonide hulka kuulub aku ja päikesepaneeli kombinatsioon.Nii saate oma toodet laadida olenemata ilmast.

Asukoht

Päikeseenergial töötava laterna maksimaalseks kasutamiseks peaksite seda kasutama piirkonnas, kus on palju päikesevalgust.

Kui aga elate pilves kohas, valige latern, mis kasutab amorfset päikesepaneeli.

Korduma kippuvad küsimused: päikeselaternad

Q: Kas päikesevalgustid on seda raha väärt?

V:Jah, päikesevalgustid on seda raha väärt.Need on soodsad ja keskkonnasõbralikud, lisavad teie õuele õhkkonda ja püsivad peal 8 tundi.Kõik, mida pead tegema, on paigutada need sinna, kuhu sa tahad.

K:Kui kaua päikeselaternad kestavad?

V:Päikese laternad peavad vastu 3-4 aastat, enne kui peate patarei välja vahetama.LED-id kestavad veelgi kauem, kuni 10 aastat.Need, mille konstruktsioon on valmistatud roostevabast terasest, peavad samuti kaua vastu.

Q: Kas on õige jätta päikesevalgustid terveks ööks põlema?

V:Jah, on OK jätta päikesevalgustid terveks ööks põlema, kuid pidage meeles, et tõenäoliselt on hommikul umbes 8 tunni pärast latern tühi ja peate seda laadima.

K:Kas päikesevalgustid laevad pilvistel päevadel?

V:Jah, päikesevalgustid laevad pilvistel päevadel.Päikesepaneel saab endiselt päikesevalgust, kuid kuna pilved hajutavad otsest päikesevalgust, on päikeseenergia generaator vähem efektiivne.

K: Kas pakute suurte tellimuste puhul erilist allahindlust?

V:Jah, pakume suurte tellimuste jaoks hulgihinda.

K:Milline on teie näidishind?

V:Pakume TASUTA proovi olemasolevatest toodetest seni, kuni maksate saatmis- ja tollitasud.Kohandatud toote puhul sõltub hind tööriistade maksumusest.

Kirjutage oma sõnum siia ja saatke see meile